MA 7 OKT - DI 8 OKT 2024

Training – Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap betekent dat je zicht hebt op jouw kwaliteiten en rauwe randjes en in staat bent deze op een passende manier in te zetten. Om daar te komen is het belangrijk te weten waar je vandaan komt en wat jouw reactie is geweest op gebeurtenissen in je leven.

Tijdens dit trainingsprogramma leer je jouw ‘handleiding’ beter kennen. Dat geeft je inzicht in nieuwe mogelijkheden en ruimte om andere keuzes te maken. Keuzes die ècht bij jou passen.
Hier heb je profijt van zowel tijdens je werk als privéleven.

Voor wie?
Neem jij je steeds voor om het anders te gaan doen maar beklijft het niet?
Reageer je soms heftiger dan waar een situatie om vraagt?
Raak je steeds in conflict met je leidinggevende of partner?
Vraag je je af waarom je drukker bent met het voldoen aan de verwachtingen van de buitenwereld dan met wat je zelf nodig hebt?
Dan is deze training iets voor jou.

Programma:
Dag 1 van de training staat in het teken van het contact tussen jou en de ander. Hoe ontmoet je de ander en wat is daarop jouw reactie? Naast theoretische achtergrond nodigen we je vooral uit om te oefenen en ervaren.

Tijdens dag 2 werken we veel met (familie)opstellingen zodat je de thema’s die je tijdens dag 1 bent tegengekomen een plek kunt geven.
6 tot 8 weken na de training volgt er een individuele coachingssessie om dat wat je meegenomen hebt te verstevigen of daar een vervolgstap mee te maken.

Tijdens de training wordt gewerkt vanuit het gedachtegoed van Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren en Systemisch Werk.
De training vindt plaats in de veilige sfeer van een kleine groep met veel ruimte voor jouw persoonlijke vraagstuk, in een prachtige omgeving die uitnodigt tot reflectie.

Na inschrijving en voorafgaand aan de training vindt er een gesprek plaats (online via Zoom) met een van de trainers waarin je samen nagaat of de training past bij jouw behoefte en verwachtingen.

Ervaringen van deelnemers:
‘Als je op zoek bent naar inzichten en dat wilt ervaren in een inspirerende omgeving met twee superfijne trainers; volg deze training dan vooral.’

‘Mooie mix tussen zacht/liefdevol en professioneel/vakkundig. Ik voelde mij in goede handen.’

‘De ruimte om jezelf te mogen zijn.’ 

Online oriëntatiegesprek nodig?

Twijfel je of deze training is wat je zoekt? Plan hier een online gratis oriëntatiegesprek om te kijken wat bij je past.