De voedingsacademie

De voedingsacademie

Gezondheidsprogramma’s voor meer kracht & energie

Méér energie, dát is wat de voedingsacademie je graag geeft.

En dan niet méér energie uit een oranje drankje, maar vanuit je eigen lichaam. Wij helpen je namelijk om je eigen vetreserves als brandstof in te zetten.

Dat doen we met inspirerende kennissessies in groepsverband over voeding, je vetverbranding of koude training. Bijvoorbeeld in de vorm van een workshop of een foodquiz.

En daarna wil je het natuurlijk ervaren. Na een kennissessie volgt dan ook vaak een praktische online challenge van twee of vier weken. Denk daarbij aan 400 g groente eten per dag, 80 verschillende soorten voedingsmiddelen eten per maand, minder toegevoegde suikers, drie hoofdmaaltijden per dag (zonder tussendoortjes), koud (af)douchen of rustig ademhalen. Want, waarom eten we eigenlijk de hele dag door als we van minder vaak eten méér energie krijgen? En waarom is ieder huis 20 graden, als wisselend weer je juist weerbaar maakt?

We zien het energieniveau van de deelnemers aan onze challenges omhoog gaan van een 6,9 gemiddeld, naar een 8,0. Bovendien voelen velen zich rustiger, opgewekter, hebben een minder opgeblazen buik, slapen beter en krijgen vertrouwen in zichzelf dat het lukt om veranderingen door te voeren. Binnen de groep ontstaat een teamgevoel, verbinding en een hoop lol. Hoe mooi is dat.

Je bent meer dan welkom om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.
Dan kan via mail (brenda@devoedingsacademie.nl) en telefoon (06-45300399).

Partners