Familieopstellingen Amsterdam

Familieopstellingen Amsterdam

Janneke Poort gelooft sterk in het helen en opruimen van opgeslagen emoties in het lijf. Ons fysieke lichaam is verbonden aan onze emoties en de ziel en je loopt vanzelf ‘krassen’ op in het leven. Daar hoef je alleen maar voor geboren te worden. De krassen slaan zich op in je lijf en geven mentale en/of fysieke klachten.
Tijdens je leven komen daar nog allerlei pijnen en verdriet bij door gebeurtenissen die je raken. Als klein, dapper kind deed je je best om staande te blijven bij alles wat je overkwam. Nu zijn we volwassen en kunnen we opruimen. Hoe meer we snappen van onszelf, hoe beter we in staat zijn om te leven volgens onze diepste kern. Zonder ons langer te laten sturen door ons gekwetste kind en de overlevingsstrategieën die we hebben ingezet om ons veilig te voelen.
Janneke is (familie)opsteller en geeft zowel opstellingendagen met groepen als individuele coaching.
De aanpak van Janneke is erop gericht om trauma en niet werkende dynamieken zichtbaar te maken en te herordenen waardoor er nieuwe patronen ontstaan die passen bij de waarheid en de compleetheid van het leven.
Janneke Poort is eigenaar van www.vrouwencirkel.nl Zij organiseert retreats waarbij opstellingen, lichaamswerk, ademhaling, koudetraining en bewustzijn samen komen.
Tevens is zij de drijvende kracht achter www.5kilokwijt.nl waar zij mensen motiveert om van hun vetten een superbrandstof te maken en zo ook fysiek de seinen op groen te zetten voor een leven volgens je kern.

Partners