Familieopstellingen

Familieopstellingen

Het bedrijf achter deze prachtige therapieën is Jans&vansetten. (www.jansenvansetten.nl) De dames Stephanie Jansen en Jolanda van Setten ,eigenaressen, organiseren hoogstpersoonlijk de familieopstellingen.

Wat moet iemand zich dan voorstellen bij een familieopstelling?

Een therapeut kan een familieopstelling voorstellen voor een aantal problemen die zich voordoen, en een cliënt kan besluiten om deze interventie te overwegen om een ​​aantal redenen. De cliënt wil disfunctionele of schadelijke patronen in hun relaties doorbreken die verband kunnen houden met de dynamiek die ze hebben geleerd van hun familie van herkomst. Een paar wil elkaars geschiedenis beter begrijpen en hoe hun families van herkomst van invloed zijn op wat ze allemaal in de relatie brengen. De cliënt wil de confrontatie aangaan met een misbruiker uit de kindertijd die overleden, onbereikbaar is of met wie de cliënt zich niet veilig voelt. De cliënt wil inzicht krijgen in hoe patronen uit hun kindertijd hun geestelijke gezondheid blijven beïnvloeden.

Familieopstellingen zijn niet geïndiceerd voor specifieke diagnoses, maar ze kunnen nuttig zijn voor diegenen die worstelen met het overwinnen van kindertrauma’s, gecompliceerde gevoelens ervaren na het overlijden van een familielid of verschillende andere effecten van problematische gezinsdynamiek.

Wie is Jans@vansetten ?

Al onze kennis en ervaring – 30 jaar coaching en begeleiding – hebben we nu in onze trainingen en coaching gestopt, waarin we jou leren precies te zijn in dat wat jij nodig hebt, de somberheid van je af te schudden en je leven voluit te leven. Vele mensen hebben we op onze wijze geholpen.

Door bewust stil te staan bij je gevoel, komen vergeten zaken aan het licht. Wij zijn goede reisleidsters en je komt met ons op plaatsen waar je nog nooit bent geweest. Samen met ons durf je de donkerste grotten te bezoeken en te duiken in de diepste zeeën. Om te ontdekken dat er veel meer is dan je tot nu toe ervaren hebt.

Je vindt waar je naar op zoek bent.
Wie ben ik in de kern?
Wat houdt mij tegen mijn leven voluit te leven?

Je familiebanden worden ontward en je bevrijdt jezelf, zodat je leven weer van jou is en somberheid verdwijnt.

Twijfel niet en vraag een gratis adviesgesprek aan. (info@jansenvansetten.nl)

Partners