Onverklaarbare klachten verklaarbaar maken

Onverklaarbare klachten verklaarbaar maken

Zorgprofessional/hypnotherapeut Mirjam Verschoor

Onverklaarbare klachten verklaarbaar maken

Als je lijf kan praten, kun je dan luisteren? Klachten kunnen verklaarbaar worden met behulp van hypnotherapie en psychosociale therapie. Je kan ontdekken wat oud zeer is, zodat duidelijker kan worden wat je vandaag eigenlijk echt nodig hebt. Bijvoorbeeld beter je eigen grenzen (h)erkennen. Of meer liefde voor jezelf ervaren. Ook voor de delen in jou die je wellicht nu als minder prettig beschouwt. Voor meer informatie over mijn begeleidingswijze: www.mv-inbeeld.nl

Hypnotherapie, in combinatie met psychosociale therapie, is een effectieve en doelgerichte behandelmethode om tot verandering te kunnen komen. De begeleiding heeft een therapeutisch doel. Ik ben er ter ondersteuning en ter begeleiding van jouw proces. Ik werk met technieken en methoden uit veel verschillende therapeutische stromingen. Mijn aanpak kenmerkt zich door diepgang èn praktische, op maat gemaakte, oefeningen.

De sessies zullen gaan over wat jij wenst te bereiken. Het is namelijk makkelijker om naar iets toe te bewegen wat prettig is, dan alleen maar bezig te zijn met wat je niet wilt. Bijvoorbeeld ‘ik wil geen pijn meer hebben’, kan worden; ‘ik wil lichtheid voelen’. Of, ‘ik wil niet meer moe zijn’, kan worden; ‘ik wil innerlijke rust ervaren’. Vervolgens gaan we aan de slag met een aanpak op maat, waar hypnotherapie dus een onderdeel van is.

Het mooie van werken met hypnotherapie is dat in trance alles kan. Net zoals in een droom. Je kan in trance ervaren hoe het voelt om helemaal in ontspanning te zijn. Of dat je helemaal jezelf kan zijn met veilige gevoelens of met meer lichtheid. Deze vorm van begeleiding kan er voor zorgen dat je ‘Oud zeer’ beter kan onderzoeken of kan omarmen. En dat je nieuwe gezonde neurale patronen kan aanmaken.

Partners