SilentHands

SilentHands

Jezelf in seconden bevrijden van oncomfortabele emoties, beperkende gedachten en ineffectief gedrag. Klinkt dat te mooi om waar te zijn?

De ontdekking die Rogier Gielen in 2007 deed, was dat we allemaal een unieke persoonlijke handbeweging hebben waarmee we emoties in een handomdraai kunnen verwerken. Dit geeft direct ontspanning, ruimte en rust in een lastige situatie. Spontaan krijgen we een nieuw inzicht over die situatie. En dat we anders gaan handelen in vergelijkbare situaties is dan niet meer dan logisch. Dat gaat zelfs moeiteloos.

We kunnen dit gegeven toepassen om problemen op te lossen, prestaties te verbeteren, ons potentieel te ontsluiten en blijvende verandering te creëren.

In de afgelopen 15 jaar is SilentHands met succes toegepast bij verwerking van trauma’s, helen van oud zeer, het oplossen van conflicten, moeilijke keuzes maken, relatieproblemen, allerlei angsten, fobische klachten, woede beheersing, blokkades bij sport, spanning voor podium performances, verlies van gezondheid, naasten, werk, etc. etc.

Neem contact op met de Balanskliniek als je geïnteresseerd bent om jouw unieke persoonlijke handbeweging te leren kennen of als je geïnteresseerd bent om anderen hierin te begeleiden.

Partners