Dave Wijker

Online hulp voor Millennials

Zit je er doorheen? Trek je het niet meer?

Iedereen heeft ups en downs en soms is het goed om een time-out te nemen, even niks te doen. Gewoon te voelen wat je voelt. Het kan tenslotte niet altijd perfect gaan. Maar het kan ook zijn dat je iemand nodig hebt om je weer op weg te helpen. Misschien heb je net teveel bordjes in de lucht te houden. Of je moet afscheid nemen van iemand die echt belangrijk voor je is. Misschien ben je ziek of weet je niet meer waar je het allemaal voor doet.

Ik neem graag de tijd voor je, om naar je verhaal te luisteren, je te helpen door de bomen het bos weer te zien en samen te zoeken naar wat jou helpt. Ik doe dat online, zodat je niet hoeft te reizen. Dat scheelt als je moe bent en het kost geen reistijd. Bovendien is het bewezen net zo effectief als face-to-face contact.

Ik maak daarbij gebruik van een mix van therapeutische technieken, zoals zingevingsgerichte psychotherapie (ook specifiek voor mensen met kanker), acceptance and commitment therapie, mindful analysis en cognitieve gedragstherapie.

Natuurlijk maken we eerst vrijblijvend en kosteloos kennis, zodat je weet met wie je in zee gaat. Stuur gerust een appje of e-mail. Bellen mag ook!

De Online Counsellor
– IJsselstein Utrecht