Kim Padding

Business well-being, Leiderschap,  IJsbad ervaring, Stressregulering & burn-out preventie op de werkvloer. 

Engels & Nederlands.

Business well-being programma’s, Business retreats, InnerMentor Expedities, IJsbad-ervaringen, (adem)opleider voor professionals. Stress regulering, burn-out preventie, ademtraining en andere zelfregulerende skills op de werkvloer.
n-ice.world
The resilience company.
‘Cause change is here to stay.

Wij investeren in mensen, trainen zelfregulerende power skills.
Op nuchtere en luchtige wijze brengt het n-ice team lichaamsbewustzijn op de werkvloer, zodat je duurzaam kan meebewegen met de constante veranderingen van je werk en het leven.

n-ice.world biedt verbindende ervaringen in de categorie teambuilding. Van een daagse ervaringen tot meerdaagse business retreats.
Met de opleidingstak: The BreathFluencer™ Academy leiden we ook zorg-, HR- en Management professionals op om de zelfregulerende skills, zoals de ademhaling maar nog veel meer, over te brengen aan hun cliënten of team. Zodat de ademhaling geen doel wordt maar een cruciale power skill voor echte duurzame inzetbaarheid & een heel fijn leven, ongeacht de omstandigheden.

Kim is een bezielde en ervaren ondernemer, trainer, opleider en wordt ook vaak betrokken als mentor (bij crisis of als onderhoud). Ook is zij, alleen voor de allerleukste organisaties, in te huren als interim Directeur Luchtige Zaken. Zodat er fundamenteel meer lucht in jullie bedrijf komt.

Over Kim
Geboren en opgegroeid in een ondernemersgezin heb ik geleerd wat hard werken is. Nu werk ik voor met bezieling & mijn hart.
Tijdens mijn verschillende carrières in de bloeiende telecomindustrie, sociale en overheidsorganisaties en uiteindelijk zelfstandig ondernemerschap sinds 2009 heb ik ervaren dat ware voldoening niet voortkomt uit zakelijke successen. ‘Succesvol’ zijn had geen waarde totdat ik de weg vond van mijn hoofd naar mijn hele lichaam & leven.

Ik ging vroeger door het leven ‘als een wandelend hoofd’, mezelf verdovend met overwerken en verslavend gedrag en middelen. Op een dag ontmoette ik mijn innerlijke mentor en sindsdien… begeleid ik anderen in hun weg naar hun InnerMentor.
Tussen de uiterste van het leven vind je jouw n-ice way door het midden.

Op luchtige, nuchtere en voor iedereen toegankelijke wijze begeleiden Kim met haar n-ice team jou en jouw organisatie naar belichaamd succes.

Voor wie?
Voor zorg, HR- en management professionals & teams die echt willen investeren in duurzame (zelf)ontwikkeling op luchtige & nuchter wijze.

The n-ice way is wetenschap onderbouwd & ervaring gebaseerd, leerzaam & luchtig, poëtisch & muzikaal.
Standaard info op maat voor jouw vraag.
There is not one way for everybody, but for every body there is a n-ice.way.

Vind jouw n-ice way & word je eigen mentor.

The BreathFluencer™
Influence breath.
Improve lives.

It’s a new dawn.
It’s a new day.
It’s a new life.
Time to feel good & nice.
– Nina Simone, the n-ice way

n-ice.world – Scheveningen & anywhere

Onderwerpen

  • Burn-out