Astrid de Vries-Hiemstra

Praktijk Kronkelpad is een veilige plek waar ik ben en jij mag zijn. Ik verbind en vanuit daar gaan we samen op pad waarom je voelt en denkt wat er is.

Mijn Praktijk is er voor jou als jij een tijdje een plek nodig hebt waar je kunt zijn. In mijn praktijk mag je alles bespreken wat jij wilt, samen gaan we onderzoeken waarom dit jou raakt of overkomt. Mijn praktijknaam is niet voor niks Kronkelpad. Het leven is zo. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het werken met kinderen, volwassenen en gezinnen. Wat ik jou te bieden heb is een veilige plek waar ik er ben voor jou. Door mijn nuchtere en scherpe blik komen we tot de kern van jouw waarom. Als jij snapt waarom je voelt wat je voelt en doet wat je doet, dan kun je zelf kiezen. Je weet dan of je een stap er vanaf wilt doen of juist een stap dichterbij. Ik kan je helpen bij het leren omgaan met:
– Prikkelverwerking
– Relatieproblemen
– Intimiteit en seksualiteit
– Emoties herkennen, erkennen en verwerken
– ASS, ADHD, ADD, LVB
– opvoedingsvragen
– samenwerkingsproblemen met instanties
– arbeidsconflicten
– overspannenheid, burn-out klachten
– landen in je lijf
– je omgeving

Ik kan nog wel veel meer onderwerpen opnoemen. Ik vind het belangrijkste dat we samen ervaren dat het goed voelt om een tijdje samen op pad te gaan.
En als ik je niet kan helpen dan denk ik je met je mee wie wel. Het mooie aan zoveel ervaring is dat ik veel mensen ken die op hun eigen manier ook kunnen helpen.
Het eerste kennismakingsgesprek is gratis, dan verkennen we samen of ik jou kan helpen.

Praktijk Kronkelpad – Leeuwarden, Friesland

PS: mijn website gaat op 10 juli live.