Nicolle Prins

Innertalks - Weer leren voelen

Innertalks- de innerlijke gesprekken die vaak niet waar blijken te zijn.

Natuurtherapie en coaching. Een samenspel van gedachten, emoties, energie en het fysieke lichaam. Focus op innerlijk kind werk d.m.v. regressie en hypnotherapie.

Als lichaamsgerichte psychotherapeut werk ik met mensen die stoeien met hun emotionele, mentale en fysieke gezondheid. Vast zitten in belemmerende gedachten en leefstijl problemen zijn daarbij mijn expertise. Vaak zijn deze veroorzaakt door gebeurtenissen uit het verleden. Je komt in de natuur letterlijk in beweging waarbij jij deze gebeurtenissen los kan laten en jij je weer kunt focussen op wat NU voor jou belangrijk is.

– De natuur heeft geen haast, en toch komt alles af –

Muziek Waterbed, waar frequenties jouw lichaam laten bewegen

Wanneer ik niet buiten met cliënten bezig ben in de natuur, dan ben ik binnen te vinden met frequentie therapie op het muziekwaterbed.

Een van de meest voor de hand liggende manieren waarop lichaamsgerichte therapie ons ten goede komt, is door ons te helpen ontstressen en ontspannen. De rustgevende geluiden van kabbelend water, het fluisteren van bladeren in de wind en het gezang van vogels hebben een kalmerend effect op ons zenuwstelsel, waardoor we spanning kunnen loslaten en innerlijke rust kunnen vinden.

Maar de voordelen van lichaamsgerichte therapie gaan verder dan alleen ontspanning. Het is aangetoond dat tijd doorbrengen in een ontspannen staat onze stemming verbetert, ons immuunsysteem versterkt en zelfs onze cognitieve functie verbetert. Het is alsof je eigen lichaam een krachtige medicijnkast is, gevuld met remedies voor alles, van angst en depressie tot fysieke kwalen.

Een van de meest fascinerende aspecten van frequentie therapie is het idee van resonantie – het idee dat we resoneren met de natuurlijke energieën om ons heen op een diep niveau. Wanneer we ons omringen met de schoonheid en de harmonie van muziek, onze eigen natuur, komen we in afstemming met deze energieën en ervaren we een gevoel van verbondenheid en heelheid.

Het muziekwaterbed met ingebouwde luidsprekers, is een innovatieve vorm van therapie die de helende kracht van frequentie en muziek combineert met de ontspannende eigenschappen van water. Dit unieke concept maakt gebruik van de harmoniserende effecten van zowel muziek als water om een diepere staat van ontspanning en welzijn te bevorderen.

Nicolle Prins – Geldrop, Brabant

Weeffabriek – De Weeffabriek initieert, faciliteert en verbindt organisaties in Geldrop op het gebied van cultuur, ontspanning, educatie en gezonde levensstijl.

Ik ben buiten aan de wandel. Stuur mij een app, dat gaat het snelst!

Onderwerpen

  • Angst
  • Burn-out
  • Hooggevoelig (HSP)
  • Psychose
  • Rouw en verlies
  • Stress en spanning
  • Trauma
  • Verslaving
  • Zelfbeeld