Afhangen

Met afhangen wordt bij defensie het afdoen van de rugzak bedoeld.
Het is metaforisch voor de last die mensen in de hoog-risico beroepen vaak veel te lang met alle gevolgen van dien met zich meedragen.

Met afhangen wordt bij defensie het afdoen van de rugzak bedoeld. Het is metaforisch voor de last die mensen in de hoog-risico beroepen vaak veel te lang met alle gevolgen van dien met zich meedragen.

Bij Afhangen hebben we een groot en divers aanbod van coaches en therapeuten die zelf jarenlang werkzaam zijn geweest in een hoog-risico beroep. It takes one to know one. Met hun persoonlijke kennis en ervaringen kunnen zij elk op hun unieke manier (voormalig) hoog-risico professionals helpen die zware rugzak af te hangen.

Download de flyer van Afhangen HIER.

Wie
De leden van Afhangen hebben een persoonlijke achtergrond bij een hoog-risico beroep én zijn nu zelfstandig coach, trainer of therapeut.
Door bij de “Onze professionals” te zoeken naar “Aangesloten bij” – “Afhangen” zie je onze professionals en kan je naar hun persoonlijke website om in contact te komen met ze. Deze zoek werkt ook op de landkaart.

Transformatietraject

– Door en voor hoog-risico professionals

“Ik zweer trouw….”.
Bij de start van je loopbaan als militair, politiemens of andere hoog-risico professional leg je de eed of belofte af. Het is een plechtige verklaring waarmee je aangeeft jouw taak te zullen vervullen en dat je je zal houden aan de geldende regels. Je stapt vervolgens in een werkveld met een diepgewortelde cultuur, stevige groepsdynamiek en duidelijke gedragsvoorschriften. Hiermee staat er een grote druk op jouw eigenheid en is het een hele uitdaging om in dit werkveld trouw aan jezelf te zijn. Vooral als je op jonge leeftijd het uniform bent gaan dragen, is er een kans dat je jezelf in deze werkomgeving, met alle gevolgen van dien, kwijtraakt.

Als drie coaches van Afhangen hebben we onze krachten gebundeld en bieden we een diepgaand en impactvol transformatietraject aan. Dit traject is speciaal ontworpen voor de (voormalig) geüniformeerde met als doel je te helpen de weg terug naar jezelf te vinden, in je eigen identiteit en kracht te komen en jouw innerlijke balans te herstellen. Het is onze missie de mens in het uniform te helpen weer trouw aan zichzelf te laten zijn. Wij hebben die weg terug naar onszelf reeds afgelegd en staan nu klaar om jou te helpen hetzelfde te doen. Het transformatietraject bestaat uit drie verschillende en krachtige op elkaar aansluitende methodieken die jou stap voor stap terugbrengen naar jezelf. Het is aan te raden het volledige traject te doorlopen, maar uiteraard ben je helemaal vrij om te kiezen voor een traject op maat.

Doorbraaksessie bij Michiel van der Pols
Human Design Coaching bij Marieke Schnoing-Gels
Quantum Healing & Hypnose sessie bij Sonja van de Reep

Het transformatietraject is passend als je je herkent in onderstaande punten:
– Je weet niet meer wie je bent zonder het uniform
– Je hebt moeite om jezelf te zijn
– Je voelt je intern niet begrepen
– Er spelen dingen die je intern niet wilt delen
– De hulp die je krijgt vanuit de organisatie slaat niet aan
– Je wilt antwoord op grote levensvragen

Of misschien herken je jezelf in deze problemen:
– Je voelt je niet gelukkig
– Je hebt het gevoel stil te staan
– Je staat niet in je kracht
– Dezelfde problemen komen steeds weer terug
– Je voelt je onzeker
– Er knaagt iets waar je geen woorden aan kan of durft te geven


Houdt tussen de verschillende onderdelen tenminste een periode van twee weken aan om de inzichten van de voorgaande sessie goed te integreren. Gedurende het gehele traject staan Michiel, Marieke en Sonja je bij voor vragen en eventuele extra begeleiding.